Denna vackra vagn har just anlänt hos oss i Grebbestad från Goodyear, Arizona!

Oldsen är helt original, en orörd bil i ett sånt här skick hittar man nästan inte längre, det var ovanligt redan för 30 år sen när jag började köpa bilar i USA.

Den såldes ny på Paulin Motor Co i Tucson, Arizona och har alltid bott i staten. Att döma av snökedjorna! i bagagen så åkte man nog till Flagstaff ibland för att åka skidor, kanske?

Lacken som heter Sarasota White ( även om den faktiskt är piggelingrön) har levt i Arizonas sol i 67 år och är vackert solbränd. Vi har försiktigt polerat den och gett den ett lager Carnauba vax så att den ska hålla sig. Fortsätter man att göra det regelbundet så kan man bevara bilens original lack.

Plåten är fri från rost. Kromet gnistrar fantastiskt, allt glas är bra och de rostfria listerna med.

Sätena har en överdragsklädsel men på ryggstödet bak kan man se original klädseln. Stoppningen är ok så den är bra att sitta i.

Vi har gett den en ny matta med isolering under och ny hatthylla.

Instumentbrädan är väl en av de vackraste att titta ut över den så läckra huvkråkan som är ett flygplan med fartränder efter sig på huven, gjorda av solen!

Den har en Rocket 324 V8 och automat, servostyrning och servobromsar. Bilen går bra och är fin att köra, all go original känsla kvar i denna sköna Oldsmobile.

Passa och skaffa dig en härlig resa bak i tiden!

Vi ordnar finansiering från 0 kontant, ca 1500kr/månaden.Byter in goa USA bilar!