Det finns väl ingen snyggare häck än denna! Nu till salu här hos oss i Grebbestad. En av de vackraste bilarna ever om du frågar mig, med dessa enorma vingar och svepande linjer.

Denna DeSoto är en midwest bil från Iowa som varit i Sverige några år. Den fungerar bra och är väldigt fin att köra. Mopars från denna epok låg före de andra vad det gäller väghållning och det märks på denna som är stabil och fin t.o.m på sina snygga diagonaldäck.

Inredningen är hel och instrumentbrädan är snygg med fina detaljer. Kromet är blankt och fint, allt glas är helt och rutorna går upp o ner som de ska. Lacken är gammal antagligen från 80 talet, men helhetsintrycket är väldigt bra på bilen. Kofångare, rostfria lister, emblem osv. är fina.

Mekaniskt är mycket gjort och bra i ordning, det är prydligt i maskinrummet och allting fungerar. Vi har kört ca 50 mil med den b.l.a till Lidköping Power Meet och den fungerar lika bra på cruisingen som på landsvägen.

Den har även ett mycket ovanligt option, de fräna solskydden gjorda i tonad plexiglas som man ser igenom som om det vore solglasögon!

341Hemi motorn är renoverad de senaste åren och går mycket bra. Det följer med en pärm med dokumentation över vad som är gjort. En kraftig generator har monterats så man kan cruisa lugnt.

Hemin mullrar gött genom dubbla rör med Cherry Bombs, och den har gott om power. Inte bara är den snygg, dessutom kul att köra!

DeSoton är besiktigad och redo för sommaren. Vi ordnar finansiering 0 kontant eller med 20% hp. Vi byter in din goa USA bil!