Det här är en mysig Cadillac med en trevlig historia.

Vi köpte den av Olga, en 86 årig dam som bor i Glendora, California. Ligger nära Pasadena och dessutom bara ett kvarter norr om Route 66,  btw.! När jag frågade hur långe hon haft bilen sa hon, well, I think it´s about 10 years or so. Hittade reg handlingar tillbaka till 90 talet i hennes namn..ja tiden går!

Hon och gubben har tagit väl hand om den, servat den hos en lokal gubbe ända fram tills nu när den fick åka till Sverige. Hon hade just lagt över 2k Dollar på bilen. Den har alltså varit i drift hela tiden, men ändå bara loggat på 78931 miles på mätaren, så ganska sparsamt använd.

Bilen är väldigt original, hade en omlack för länge sedan men i övrigt orörd. Inredningen var ok men började bli lite dålig så jag valde att ge den en helt ny inredning hos samma gubbe som gjorde min allra första bilinredning på den första bilen jag köpte i USA, en exakt likadan 58 i samma färg så jag frågade om han kom ihåg den… året var 92. Ja, tiden går!

De super coola nummerskyltarna 58 CAD är reggade på Olga och följer med bilen! 

58 CAD går fint och fungerar bra att åka i, tyst och bekväm som en riktig Cadillac. Man sitter hur gött som helst, speciellt bak har man massor av plats och sitter väldigt bekvämt, men även bakom ratten är ju utsikten fantastisk.

En riktig kvalitets bil från tiden då allt var på topp. Ja det är den långa modellen, det är en De Ville och den har elhissar. Antennen går upp och ner och original AM radion spelade 50 tals rock för mig i California.

Vi levererar besiktigad och klar, och ordnar med avbetalning. Byten i goa USA bilar kan vara av intresse.