Här har vi en riktig drömbil, eller mardrömsbil:) att erbjuda hos oss i Grebbestad!

Det är en Savoy 2 d hardtop lik de som användes i filmen Christine, gick åt några stycken då och inte har det byggts många, de är mycket svåra att hitta.

Jag har alltid haft ett öga på de få bilar som kommit ut, men inte förrän nu hittat en som är prisvärd och ett bra ämne.

Satt på en barstol i Apache Junction, Arizona och hade just fått en öl när jag hittade denna på annons i Lodi, California. 11 timmar senare var jag där, och då höjde säljaren priset…precis som LeBay gjorde i filmen. Planen var att göra en Christine clone av den men efter några år och många andra projekt är det bestämt att låta någon annan få chansen att förverkliga den drömmen.

Det är verkligen ett bra ämne, och dessutom verkar den laga sig själv…. bensinen i tanken är 4 år gammal, men bilen startar direkt och går perfekt kall ändå! Allting fungerar, även tankmätaren och CHRISTINE är riktigt bra att köra. Jag är säker på att man kan åka vart som helst i den! Skulle nåt hända får man ställa sig framför och säga ‘Show me’!

318 V8 med fyrport Rochester som låter gött genom dubbla rör och trestegs Torqueflite tryckknapps automat som driver e stabil 8 3/4 tums axel. Mycket bra i plåten, dessa brukar vara dåliga men denna är lätt att få till. Det är mycket svårt att hitta bra ämnen om man vill ha en Christine, och en färdig kostar en hel del i USA, finns väl ingen till salu här. Missa inte denna chans om det är din drömbil!

*FINANS

*BYTE

*LEVERANS