Denna härliga 50 tals karamell har just kommit tillbaka till oss från han som köpte den här för ett par år sedan,och finns nu i Grebbestad. En chans för er som missade den förra gången, passa på!

Vi har fått hem denna goa 50 talare från Tuscon, Arizona.

Såld ny i  Colorado, och har bott i södra Arizona där den har varit mycket väl omhändertagen både av ägaren och klimatet.

Den har en renoverad 390  V8 med Edelbrock 4 portare på alu insug, som mullrar gött genom nya dubbla rör, cruise-o-matic automat och servostyrning så den är stark och lättkörd.

En riktig sleeper, nostalgiskt pastell färgad och glittrande på utsidan- och extra mos under huven!

Den här bilen är imponerande original, och fin. Lacken är bättrad på förarsidan för länge sedan vilket har krackelerat, resten av lacken är vad jag kan se original. Inredningen har original klädsel och är fortfarande mjuk i stoppningen, så den har säkerligen stått i garage. Det finns slitage på förarsidan men vi valde att lämna den original då det överlag är väldigt fint inne i bilen som den är.

Kolla in instrumentbrädan, riktigt snygg, och ratten har klarat sig från solen, dörrpanelerna är fräscha. Den har ny vindruta.

En go bil för dig som uppskattar en välbevarad och omtyckt vagn med mycket utstrålning från 50 talet- med lite extra pulver och det rätta ljudet.

Galaxien är besiktigad och körklar.

Vi ordnar avbetalning om så önskas. Finns att se i Grebbestad.