Här har vi en helt unik Custom Cadillac att erbjuda på Peters Place Grebbestad!

Det är en mycket välbyggd och detaljrik bil med enorm utstrålning, man kan knappt fatta alla timmar som med stor omsorg lagts ner i denna skapelse. Det är uppenbart att tiden har räknats som glädje, inte arbete.

Den har inte bara en vacker yta, utan mekanist är den genomgången och fantastisk. Under huven ligger en LM7, 5,3 liters LS motor som fått Corvette insug och handgjorda kåpor i aluminium som är otroligt fint lackerade och detaljerade.

Allt under huven är vackert. Växellådan är en L60E, och allt styrs av Holley Terminator med skärm som sitter i askfatet på brädan.

Bromsarna är renoverade och försedda med skivor fram och modern huvudcylinder och servo. De är perfekta. Framvagnen är renoverad och för en Cadillac ligger den som ett strykjärn och känns exakt och stabil på vägen.

Som sig bör på en bil som denna är den även försedd med luftfjädring som lägger den riktigt lågt när man vill, och även den känns riktigt bra att åka med. Istället för plast slangar har den kopparrör, då byggherren jobbar med kylteknik och är av den noggranna skolan.

Inredningen är nysydd och väldigt snygg, man sitter hur gött som helst i den och passar verkligen bilen.

Lacken som gnistrar och skiner som ingen annan i solen tog 3 månader av kvällar och helger att göra och de snygga mönstren är täckta av 20 liter klarlack.

Cadyn är en bil för den som vill kunna åka landet runt på träffar eller som primär sommarbil, den är driftsäker som en ny bil och drar bara dryga litern med insprutning och overdrive. Varvar inte mycket på motorvägen och man kan åka fort och länge om man vill.

Passa på att skaffa en helt unik bil man aldrig skulle kunna betala för att bygga, som kan användas obegränsat och får enormt med beröm.

*FINANSIERING FRÅN 0 KONTANT

*INBYTE GOA USA BILAR

*LEVERANS

RING 070 771 0602 NU OCH SE TILL ATT DET ÄR DU SOM AVNJUTER DENNA I SOMMAR!