Här har vi ett riktigt tufft slagskepp att erbjuda hos oss i Grebbestad!

Dessa Lincolns är världens största seriebyggda personbil, med sin 5.70 i längd. Utsikten från ratten över huven är mäktig och den enorma inredningen rymmer hur många vänner som helst. Höger bak är 2 kvm…Man åker som en kung, glider fram med all sin tyngd och är förvånansvärt pigg med sin vridstarka 460.

Denna är en ovanlig modell, endast tillverkad i 1093 exemplar så man lär sticka ut bland alla Chevor, både i storlek och modell. Sen har den ju så många coola detaljer, riktigt frän bil.

I utrustning finns det elhissar, elsoffa, servostyrning och bromsar förstås, och en hyfsad stereo med baslåda som räcker till om man inte måste spela för hela hela stan. Fattas bara öl, och det ryms det en hel del av!

Vid en första anblick ser den lite pilsner ut, men det är bara p.g.a den slitna svarta lacken. Bilen är faktiskt riktigt bra, rak i plåten med mycket lite rost, det mesta kromet är fint, inredningen är original och lite sliten men bekväm och med bra kromdetaljer. Komplett bortsett från huvkråkan vad jag kan se.

Lincolnen är besad och helt klar för nya äventyr.

Snyggaste årsmodellen av 58-60 enligt mig, speciellt dashen med de runda mätarna och de mäktiga kromet bak.

Passa på och skaffa dig coolaste raggarbilen för en vettig peng!

*FINANSIERING 0 KONTANT

*BYTE USA GOA USABILAR

*HEMLEVERANS