Den här bilen har en rolig historia började i Wisconsin 1960 när Clara köpte den ny och i nutid i Arizona när jag nyligen köpte den av Gary, hennes sonson som är över 80 nu.

Han berättade att farmor Clara hade blyfot, hon körde så fort med Oldsen att hennes man i en 59a Dodge inte kunde hänga på henne. Efter några år tyckte familjen att hon blev värre och värre och en fara på vägen så de tog ifrån henne bilen tillslut…men ingen i familjen hade nytta av den så den blev stående med bara 31k miles på mätaren, vilket den fortfarande har!

Gary tog med sig den till California på 80 talet och gav den till sin son som inte heller använde den, så när det var dags för pension tog Gary och frugan med sig bilen till Arizona. De lämnade in den på verkstad och fick den genomgången och servad. Den går riktigt bra och fungerar fint. Stämmer milen? Ja antagligen. Bilen har alltid varit i samma familj och enda anledningen till att Gary sålde den var frugan som inte gillar bilen och tvingade honom. Han har känt bilen hela dess liv och hade ingen anledning att ljuga.

Oldsen är helt original i inredning och lack, som bara har några gamla bättringar. Det finns rost som synes men inte under, riktigt hel o fin. En härlig bil precis som den är.

Det sitter en 394 Rocket på 315 hk som bevisligen går bra, automat, servostyrning och servobromsar. Allting verkar fungera som det ska.

Passa på att skaffa dig en go bil direkt från USA till väldigt lågt pris trots Dollarn. Vi ordnar finans från 0 kontant och byter in din goa USA bil!