En bra ökenbil som kommer från Tonopah, strax väster om Phoenix i Arizona.

Den har stått i en lada där i några år, och behöver nu mekas med så den kan få komma ut på vägarna igen.

Under läppen sitter det en small block, vet inte vad. Förra ägaren köpte den som ett avstannat projekt och har inte gjort något med den själv. Vi har grenrör till den, så det behövs avgassystem, slangar el, os.v. Den har servostyrning, pumpen ligger i bagagen. Ser ut som att någon börjat med ett motorbyte och ej avslutat jobbet. Powerglide.

Karossen är som öken bilar oftast är, mycket torr och fin. Har knappt sett nån rost alls på den, och rak i sidorna under den flagnande färgen. En go bil. Inredningen är fortfarande bebolig, om man blåser ut lite damm och slänger in ett par mex filtar. Och öl.

De är ju inte direkt svåra att skruva på, och delar finns ju billigt överallt, så passa på att få en bra populär modell till bra pris med hjälp av din energiska och positiva attityd och denna ypperliga start.

Impalan är bokad för skeppning och kommer till Grebbestad i Februari, du kan boka med 10% hp. Alla avgifter vid import ingår och du får naturligtvis alla papper som behövs för att regga den. Avbetalning ordnas.