Här har vi en go 63a California Black Plate Impala i originalskick. Den såldes ny på Plaza Motors i Palm Springs och har haft 1 ägare som använt den, en dam som slutade köra med den 1980, då mätaren stannade på 92371 miles. Jag köpte den av en man från Morongo Valley, en bit norr därom som hade tagit hem den och startat upp den igen men inte hunnit längre. 

Den har sin original 327a kvar med 4 ports förgasare och Powerglide låda. Går riktigt fint. 

Jag har fortsatt med upp livandet genom att ge den nya bromscylindrar runt om, backar, slangar och huvudcylinder, slangar på motorn, generator, hovgångjärn, bensinslangar och pump så att den går fint att köra med igen.

Sedan har den fått en ny vindruta med packning, ny matta, nya dörrpaneler fram och sätena omklädda så nu är den fräsch inuti igen. Köpte även med nya gummilister till bagage och HT.

Karossen är enormt bra, underredet är som en äkta ökenbil. Se bilderna under. Lacken är original, solbränd och vacker enligt mig. Jag har fått igång det mesta på den, värmen fungerar mycket bra, den har fått ny blinkers switch i rattstången så nu funkar den igen, det lyser i innerbelysningen o.s.v. Behöver nu ett avgassystem och pyssel som t.e.x montera handskfacket som följer med, och ett innertak.

Impalan är nu på väg hem och väntas landa i Grebbestad i Februari. Priset gäller inklusive frakt och alla avgifter, samt ursprungs kontroll klar så du har papper redo att åka till bilprovningen med. Vi kan leverera besiktigad mot fast pris. Avbetalning ordnas.

Tillfälle för dig som vill ha något så ovanligt som en torr öken 63a med 15000 mil på mätaren av en ägare och en mycket vacker look utan att behöva sitta i en dammhög. Allt som kostar är klart, bara för dig att lira in det sista så den blir din egen. Boka med 10 % handpenning och betala resten när du hämtar den och är nöjd med din nya Impala.