Här har vi en härlig Bonneville redo för sommaren att erbjuda hos oss i Grebbestad. Den kommer från Arizona där den haft en ägare, och har rullat en sommar i Sverige sen den kom. Det finns mängder dokumentation och historia på bilen och dess ägare.

Det är en av de mest välutrustade Bonnevilles vi haft, med elhissar, elsoffa, tilt ratt, ac, speedreminder, reverb, eightlugs, power antenna och ett eftermonterat option som jag inte sett förr-en vattentank i bagagen som med hjälp av en elpump sprinkler vatten på kylaren. Han hade nämligen husvagn och i uppförsbackarna hjälpte denna till att kyla.

Bonnie kommer från Tucson, Arizona där vi köpte den av Chucks familj eftersom han kilat vidare. Sedan den kom till Sverige har den fått massor kärlek och nya delar. Bromsar, däck, avgas, slangar, filter, oljor o.s.v. Går helt underbart och är en fröjd att köra!

389 an mullrar gött genom dubbla rör, bilen ligger stabilt på vägen och den fungerar kanon.

Karossen är sådär torr och rostfri man kan önska sig och lacken är gammal och ärlig, inga konstigheter här inte. Kromet gnistrar och glas o rostfritt är i fint skick.

Passa på att skaffa dig en ovanlig och fin Bonneville till vettigt pris!

*FINANSIERING 0 KONTANT

*BYTE GOA USA BILAR

*LEVERANS HEM