Här har vi en riktigt trevlig muskelbil  för dig som vill ha en väl genomarbetad bil av kvalitet till mycket bra pris. 

Skylark är en mid-size GM  bil som delar mycket med Chevelle och GTO i grund konstruktionen.

Just denna är lite av en mix, då den är försedd med en strokad CSB 383 och preppad TH350 som verkligen går bra. Det följer med papper och kvitton på motor bygget, samt en lista med de delar och specifikationerna motorn innehåller.

Det är ett härligt ljud i den, skapligt vass kam som ger den där sköna gången genom de mycket tuffa rören som slutar strax före bakhjulen.

Skylarken är påkostad och väl ompysslad av sin förra ägare som haft den länge. Han har även 2 st Corvetter och ingen plats att förvara bilen så vi fick köpa den.

Den fina vita lacken är ett par år och ligger på en super fin rostfri Arizona kaross. Hela inredningen är nysydd och fräsch, instrumentbrädan fin i alla detaljer och mätare, ja hela bilen ger ett mycket bra intryck.

Hjulen är riktiga Amerikanska American Racing och de är skodda med Mickey Thomson däck. Det ligger en fuelcell i bagagen, men det följer med en vanlig tank så man kan byta om man vill.

Skylarken känns verkligen som en riktig muskelbil ska göra, den står och skakar lite på tomgång och varvar raskt upp med bett. Bra drag i den.

Den är på väg till Grebbestad, kommer i November och vi levererar den besiktigad och klar i priset. Avbetalning ordas. Boka nu med 10% handpenning så du inte missar denna chansen!

Video på facebook/petersplacegrebbestad