FAVORIT I REPRIS!

Här har vi en underbar glidare från Hollywood, än en gång gäst hos oss i Grebbestad. Jag köpte den 2013 av en man som jobbade mycket med Hollywoods stjärnor, och när han körde sin Electra hade han alltid skinnhandskar på. De ligger fortfarande kvar i handskfacket!

Bilen har sedan dess bott i Billingsfors, där Henning har tagit mycket väl hand om den. Jag körde den igen häromkvällen till Grebbestad och det var en mycket behaglig upplevelse. Den går stabilt och styrdes med ett finger lätt på den kurviga vägen hem. Den är tyst och stark med sin nyrenoverade 401 Nailhead, styrningen är super tajt och bromsarna helt topp, värmen blåser gött och man känner att just så här ska en bil vara.

Varför i all världen utvecklade bilindustrin vidare efter denna, toppen var ju nådd.

Den har elhissar och elsoffa, servo styr och broms. Det är en ac bil, kan kopplas in om man känner behov. Värmen är kanon, viktigast i detta land.

Karossen som är fri från rost och lagningar är klädd i vit pärlemorlack och kromet gnistrar fint. Inredningen som är omsydd tidigare är mycket ombonad och man sitter väldigt bra i soffan.

Den är mycket välskött och har mycket nytt mekaniskt, behöver egentligen inget annat än en ny ägare som vårdar den vidare.

Passa på att unna dig en mycket vacker bil från den bästa tiden i bilens historia.

Electra är besiktigad och körklar, finns nu hos oss i Grebbestad. Vi ordnar avbetalning från 0 kontant.