Impala 65a coupe!

Ja det har vi ju haft några här på Peters Place under åren, snygga bilar som är väldigt populära. För varje gång man är ute på biljakt så blir det alltmer sällan att det går att få tag i dem. 

Nu blev det en till, som tur är. Denna har bott hos samma familj i många år, och har levt sitt liv i Arizona. Det är ingen perfekt bil, den har lackerats i en grön pearl för länge sedan och deras lilla snälla tre åriga dotter har hjälpt till att försköna med snygga randningar, streck och cirklar, med hjälp av en liten sten.

Så en ny lack vore kanske på sin plats. Inredningen är omklädd för några år sedan och är hel fortfarande. Grönt innertak är nog inte original.

V8 350 motor med alu insug och 4 port Carter som går bra, TH350 lådan som gör det den ska. Servostyrning, manuella bromsar.

Bilen startar, kör och stoppar, men behöver lite jobb före besiktningen. Bromsarna drar snett och ett framdäck är kantslitet så nåt behöver göras med framvagnen och bromsarna. Det är ju ingen rymdraket, så kan väl inte vara så jobbigt. Bilen har SS trim bak under luckan, SS grill emblem och SS stolar, men det är en VIN# 164.

Priset gäller hemma i Grebbestad registrerings besiktigad på svenska skyltar. Avbetalning ordnas. Boka nu med 10% handpenning så du vet att den blir din!