Denna snygga fullsize kommer från California och finns nu hos oss i Grebbestad. Den har varit i Sverige sen 2010 men inte kommit ut på vägarna av olika skäl. Den är reg besiktigad på svenska skyltar och endast en vanlig besiktning återstår.

I California fick den ny inredning och cab, på samma ställe jag gått till i alla år-kvittot låg i bilen. Namnet på kvittot stod det Eddie på, och numret kände jag igen. Det är en gubbe som sa han skulle bli skådespelare och skrapade ihop pengar till det genom att sälja cabbar som han fixade upp. Detta var en av hans bilar som hittat till Sverige. Han är inte skådespelare än vad jag vet, men han var duktig på att leta fram bra objekt.

Oldsen är väldigt fin i plåten, rak och nära helt rostfri. Jättefin under. Stötfångarna är omkromade, antagligen av Eddie. Resten av kromet är fint, fattas en list på huven bara. Inredningen är som sagt omklädd i original stil och cabben bytt, ser ut som ny.

425 Super Rocket V8an på 310 hästar går gött, den har en TH400 låda, servo styrning och bromsar. I utrustning finns det mesta, elhissar, elvents, elsoffa, aircondition, tiltratt, mm.mm. Elcab som fungerar.

Självklart ordnar vi finansiering från 0 kontant, ca 2000kr/mån och byter in goa USA bilar.