Vi vet ju alla att dessa Bonnevilles är väldigt omtyckta bilar, och det är inte svårt att förstå varför.

Speciellt i coupe modellen är de som allra vackrast, med det snygga sluttande taket och de läckra formerna.

Sen är de ju så underbara att köra, ligger fint på vägen och de är långbenta så om man som jag gillar att åka på lite är det en njutning i dessa utmärkta långfärds vagnar. Det är extra trevligt när man kollar ut på vägen över en av de vackraste instrumentbrädor som nånsin getts en bil.

Just denna Bonnie kommer från södra California och bär fortfarande sin original kostym, vackert solbränd efter alla år och med ett torrt och rostfritt underrede.

389an är pigg och stark, den växlar fint med sin 3 stegs TH 400 automat och bromsarna är perfekta. En mycket trevlig bil att köra, och den låter gött med genom dubbla rör.

Inredningen är i fint skick med nyligen omklädda soffor, ny matta, nytt innertak och omklädd dash. Original dörrpaneler visar ålder, men är ändå helt ok.

Mycket är gjort, bytt och nytt för att den ska vara bra och fungera. Vindrutan är ny och bakrutan är urtagen och i limmad igen för att den ska vara tät och inte läcka in nu i sin lite mindre soliga miljö.

Bilen har även fått nya gummilister runt om, ht, dörrar och bagage av samma anledning. Bromsar, avgas, generator, slangar och diverse service grejor är gjort.

Resultatet är en vacker och bra bil man kan njuta av som den är. Bonnie är besiktigad och redo för sommaren.

Passa på, det är inte många kvar som denna.

Vi ordnar avbetaling från 0 kontant, ca 1500kr/mån