Det är inte svårt att förstå att dessa fullsize glidare är så populära med sina långa svepande linjer och breda feta look. Sen att de är så sköna att köra gör det ju ännu bättre.

Denna Bonnie är en perfekt åkbil för dig som vill ha en pålitlig vagn som går gött och fungerar bra som man inte behöver vara perfektionist med. Lacken ser bra ut på håll men är gammal och har skavanker så man behöver inte få en hjärtattack om nån lutar sig mot den. Looken har den, och funkar bra gör den, låter gött med genom dubbla rör.

389an har begåvats med Edelbrock insug och förgasare och den har alla hästar hemma, ingen rök, inga missljud. Växlar, styr och bromsar just som den ska. Cabben och rutorna går upp och ner.

Bonnie är välutrustad med allt man vill ha, elhissar, elsoffa, elcab, dubbla rör, servo styr och broms och dubbla 59 antenner. Det sitter lite ljud i den, som kan byggas vidare på.

Besiktigad och körklar, bara att vrida på nyckeln och dra iväg.

Vi ordnar avbetalning från 0 kontant eller med 20% hp, ca 2500Kr/ mån. Byten i fina USA bilar kan vara intressant. Ring Peter nu på 070 771 0602.