Här har vi en skön kärra redo för sommaren!

Den kom från California för 3 år sedan och har tagits väl om hand sedan dess. Den är helt körklar och besiktigad, allting fungerar och den går kalasbra. Det sitter t.o.m en ny stereo i bilen med bluetooth och baslåda.

389 V8 med 2 portare går på 1,2lit/mil, Th400 låda, servo styrning och bromsar. Tiltratt är ett trevligt option. Enkel rak pipa mullrar gött.

Eftersom det är en California bil så är karossen mycket fin och tidigare ägaren har gjort ett bra jobb med att slipa bagagegolvet rent och skydda det, hela underredet är rostskyddat och det finns ingen rost på bilen.

Inredningen är hel och fin, klädseln som är ny behöver bara monteras på framsoffan, nu ligger den löst uppe på.

Den är lackerad i kameleont färg som skiftar i solen och har även flake i. Det är ingen proffslack men det syns när man kommer!

Framför allt så är detta en riktigt bra bil, jag har kört 50 mil i den och det är ett rent nöje, man vill inte sluta köra den! Tajt i styrning, stark i motor, växlar perfekt, kanon bromsar osv. Alla rutor sluter tätt och det skramlar inte i bilen ,sitter väl ihop och känns sådär go som dessa bilar kan göra när de är bra i ordning.

Passa på att få tag i en riktigt go bil som garanterat syns och hörs!

Vi ordnar finansiering från 0 kontant och ca 1500kr/mån