RÄTT UT BURKEN PRIS!

Den här Catalinan köpte jag av grannen i Arizona, som nu är en 87 år gammal dam. Hon köpte den ny i Tucson och körde den fram till sent 90 tal.

Då parkerades den som de ofta gör, bakom huset, och där stod den tills nyligen när jag kom förbi. Kopia på original title får ni med. Färdig ursprungskontroll ingår, vi ordnar med reg bes. 389, TH 400, power steering and brakes.

Den är ganska orörd, inga större förändringar eller underhåll har gjorts, i alla fall inte de senaste 26 åren. En hemlös katt fann det fint att bo under CATalina, och gjorde det i flera år men nu när vi skickat den till Sverige så hade katten dragit vidare, berättade de när jag sist var förbi. Fick man skämmas igen…

Hursomhelst så behöver den en knuff nu för att komma tillbaka ut på vägen. Motorn går runt, och den var körd dit den stod så hur svårt kan det vara?

Hövdingen står nu ho oss i Grebbestad, du kan alltså komma hit och kolla själv. Avbetalning ordnar vi om du vill, byter kanske med om du har nåt trevligt, naturligtvis från USA.

PRISET GÄLLER SOM DEN ÄR, DÄR DEN ÄR, HUR DEN ÄN ÄR.