En härlig glidare i populär modell, och snygga färger dessutom. Denna Bonnie är besiktigad och redo för våren och sommaren, går fint och fungerar bra.

Dessa bilar är de bästa man byggt, toppen av bilhistorien om jag får bestämma. Långa snygga linjer, breda och stabila på vägen. Otroligt sköna att köra och en väcker instrumentering att se ut över. Ingen onödig elektronik, allt sitter där det ska med nyckeln och alla knappar på instrumentbrädan istället för som klasar runt ratten som nya bilar har. Stark och snabb är den, 330 hk och en utväxling som gör den lugn och skön på motorvägen. En milslukare att njuta av.

Den har det man vill ha, 389 V8, automat, helsoffa och dubbla rör som mullrar gött. Den ha varit slipad plåtren och är nu i halvblank svart kostym, bagage golvet är bytt med rätt plåt så bilen är solid och välbevarad. Inredningen är original och visar slitage där föraren sitter men är i övrigt fräsch för att vara en bit över 50 år gammal.

Den har varit välvårdad, det sitter en ny aluminium kylare i som tål cruising i värmen och förgasare och tändning är genomgånget. Rutorna har varit ur och det är fritt från rost i ramarna, vindrutan är ny och det är tätt. Den har fina PMD hjul som är blästrade och lackerade.

Passa på att få en tidlöst elegant glidare till en vettig peng inför sommaren!

Vi ordnar finans från 0 kontant, från ca 1500kr/mån.