En helt underbar bil, som vi köpt i San Diego. Nu har den anlänt och finns hos oss i Grebbestad att avnjuta.

Det är en 67a LeSabre 400, en av de snyggaste 4 dht karosserna som finns, med sina svepande linjer och coca cola flask formade bakskärmar och coupe stylade tak.

Just detta exemplar är i ett enastående fint skick, väldigt välvårdad original bil med bara 88k miles på mätaren, vilket är ca 14000 mil. Den såldes ny på Charlie Fisher Buick i Kansas City, Missouri till Mr. Henry Robertson- svensk ättling kanske? Det följer med all dokumentation, även option lista som talar om att den hade 2 tons lack original, ej vinyltak.

Buicken har en mycket pigg 340 med 4 ports förgasare och automat som går helt perfekt. Inredningen är original och otroligt vacker, kromet är som nytt och alla små detaljer är perfekta. Det finns bara en liten skada på ryggstödet som vittnar om att den inte är ny. Till och med ratten är superfin och glaset på hastighets mätaren är kristallklart. Bilen har helt klart stått i garage, annars hade den aldrig klarat sig så bra.

Mekaniskt är den lika bra, går verkligen fint och är rapp och tajt att köra. Allting fungerar och det sitter eftermarknads AC i den som blåser kallt.

Vi levererar besiktigad och klar, avbetalning ordnas.