Denna otroligt välbevarade cab finns hos oss i Arizona och tas hem på beställning. Den köptes in från Dottie på bilden som ägt den i över 40 år. Att det fortfarande var möjligt att köpa en fin jänkare av “a little old lady” är ju bara det otroligt!

Den är I ett skick utöver det vanliga och ett fynd för den som uppskattar en original bil. Till och med inredningen är hel och fin, vilket är ovanligt i varma öknen som brukar vara brutal mot klädseln. Cabben är som synes bytt nån gång under åren.

Mekaniskt är den lika bra, välskött och regelbundet körd så det är en pålitlig och bra bil. Allting fungerar som det ska.

Dessa midsize GM bilar från 60 talet är otroligt trevliga att köra, ligger fint på vägen.

300 V8 automat, servo styrning, servobromsar, elcab.

Skylarken hartack vare det torra klimatet en mycket bra kaross. Mycket vacker i krom och detaljer.

Eftersom denna som även andra bilar av kvalitet ofta är mer värda i USA skeppas den inte till Sverige utan en köpare redo, den kommer även annonseras i USA men vi ger Sverige en chans först.

Och hur funkar det då, undrar man ju förstås. Med en handpenning på 10% skeppar vi bilen och resterande betalas när du lägger handen på huven, vi levererar på svenska plåtar besiktigad och körklar.

Passa på att bli första ägaren utanför Arizona att få njuta av denna otroliga bil!

*VI ORDNAR FINANSIERING

*VI BYTER IN DIN GOA USA BIL

*VI ORDNAR LEVERANS

*RING PETER 070-771-0602