Det här är mångas drömbil, en äkta 67a GTO convertible.

Det är nära omöjligt att hitta en GTO som denna, och då menar jag skick och prisklass. De allra flesta är redan renoverade och så gott som alla idag till salu i USA står på firmor och kostar från 40k för en som ser suspekt ut,  till 90k för en som ser perfekt ut, eller så är de bortom räddning, vilket gör GTO till en ouppnåelig drömbil för de flesta av oss.

Tills denna kom.

Jag köpte den av en Pontiac fantast som hade 2 st och var mitt i renoveringen av den andra så han insåg att han behövde släppa denna som stod i garaget. Han lät göra en PHS dokumentation( medföljer) på bilen som bevisar att det är en äkta GTO. 

Den behöver jobb, bagagegolvet är dåligt och några ställen till, men långt ifrån svårt eller mycket. Den behöver lack, och det är sprickor i klädseln på framstolarna. Det kommer att monteras en ny cab  före den går i hamn på Tisdag och det följer med plåt till bagagen.

400 motorn är renoverad och uppgraderad, så även lådan som är en TH400 med den berömda His and Hers shiftern som sköter den. Det sitter mycket nytt på bilen som Flowmaster avgassystem, kylare, däck, fjädring m.m. Bilen startar och kör, men är inte körklar då den stått ett par år. Bromsarna tar lågt och den gamla bensinen behöver tömmas ur tanken innan man börjar åka med den.

Med andra ord en chans för den medvetne att skaffa sig en GTO cab som är bra nog att åka med med bara lite mek, och väl värd att lägga lite energi på att fixa och lackera senare om man vill. Ett bestående värde man lugnt kan räkna med.Det mesta fungerar i bilen och skönast av allt- 8 track spelaren fungerar och låter bra, och det följer med kassetter med musik i handskfacket…Creedence och Steve Miller Band tar en rakt tillbaka till 60-70 talen!

Det kommer ut video på facebook/petersplacegrebbestad

Priset är hemma inklusive frakt och avgifter på svenska skyltar, och vi kan erbjuda avbetalning. Boka den med 10% hp så slipper du missa chansen.

Ps. Kolla in nummerskylten, den följer med.