Jag har länge kollat efter en sån här Buick coupe, då jag tycker den har vansinnigt snygga linjer. Denna coola vagn dök upp i Phoenix, Arizona och jag slog till direkt.

Förra ägaren hade köpt den av en dam i närheten som bara kört 57000 miles med den, alltså 9000 mil ca. Han upptäckte att bröst kåpan till vattenpumpen läckte och köpte ny, men hann aldrig montera den innan han dog. Hans bror, som jag köpte bilen av hade slipat ner den delvis så jag kunde ju inte behålla den i originallacken.

Väl hemma med den så monterade jag i ny kåpa med ny oljepump och vattenpump och satte i ett nytt batteri. Nu går den kanon!

Sedan blev det siden svart och grönt tak med guld flake i!

Bilen är i övrigt väldigt orörd, hel och fin.

Den har en 350 4 portare som har allt flås kvar, tänder fullt på alla 8 och mullrar gött. Servos styrning och bromsar. Automat förstås, och helsoffa.

Den är väldigt tajt och skrammel fri att köra, alla rutor går upp och ner mjukt, en go bil.

Inredningen är för att vara Arizona bra, solen har bränt klädseln på sätena men stoppningen är helt ok så man sitter bra och visst passade det perfekt med  mex filten.

Priset gäller hemma i Grebbestad besiktigad och körklar. Passa på och lägg 10% handpenning nu så du kan åka med stil i sommar!

Se även Facebook/petersplacegrebbestad för video.