Den här goa Impalan kommer från Mojave i södra California. Det ligger i high desert där det är mycket torrt och soligt, och det märks på denna fina bil som har en otroligt bra kaross och en skitfrän solbränna, klarlacken ömsar skinn som en svensk som somnat i solstolen i öknen!

I grunden är detta faktiskt en orörd grandma car, allt är under ytan väldigt bra och original, från motorn till radion. Det sitter en 2 portad 307a V8 som går superfint, PG låda, servo styrning och bromsar i bilen. Billig att köra och pålitlig alltså.

Den låter dessutom helgött genom de nya dubbla rören!

Sen har den för länge sedan fått en custom lack, kolla in det fräna taket! Skulle man vilja göra resten av bilen blank så vore det mycket enkelt, den är spikrak i sidorna och har killer chrome! Alla små detaljer, ,grillen, kromlister osv. är så fint att det bara är att sätta tillbaka.

Vill du ha en annorlunda bil med mycket bra kvalitet i grunden att sätta din egen prägel på så har du hamnat rätt med denna.

Impalan är svensk reggad, vi levererar besiktigad och klar för priset, gör du bes själv så får du rabatt! Avbetalning från 0 kontant!