Det här är en fantstisk möjlighet att köpa en original 69a Camaro cab. De är ju i sig inte vanliga, men den här är en unik bil med bästa tänkbara bakgrund.

Den har bott i Phoenix, Arizona hela livet, i ett garage hos första familjen som köpte den ny! Därför har plåten klarat sig utan rost och inredningen är fortfarande fin för sin ålder.

Med 83000 Miles på mäteren ( verifierat) är den som ny att köra. Den har inte en massa options utan man har fokuserat på körglädjen med 4 växlad manuell låda, dubbla rör och manuell cab. 307 V8 är ingen muskel maskin, men mullrar och går fint.

Med undantag for de som synes små tillägg som gjorts för länge sen är den helt original. Lack, inredning, cab, motor och drivlina är bara servat och bilen är uppstartad en gång i månaden för att hålla den vid liv.

Det följer med original kvitto och all dokumentation sedan bilen var ny. De allra flesta Camaros är ju renoverade och/ eller modifierade, så denna har en extra hög potential när det gäller samlarvärdet. Original är en bil  ju bara en gång.

Eftersom detta är en mycket populär bil i USA  och kan bringa en bra slant på auction skeppar vi den inte utan att ha en köpare i Sverige, speciellt med tanke på Dollar kursen. Med 10% handpenning kan du boka den, då skeppar vi. Bilen finns nu hos oss här i Phoenix och om mer bilder, videos etc. önskas säg bara till.

Priset gäller hemma inklusive frakt och alla avgifter med leverans hos oss i Grebbestad. Avbetalning ordnas. Inbyten kan vara av intresse.