Här har vi en riktigt fräsch och välvårdad fullsize Chevrolet Caprice hardtop att erbjuda er som uppskattar kvalitet och original känsla. Med 41k miles på mätaren(ca 6500mil) så är den som ny att köra.

Den har en go 327 V8 med automat som går underbart och låter gött genom ett uppdaterat dubbelt avgassystem. Startar alltid lätt.

Inredningen som är otroligt vacker är helt original. Kolla in brädan och detaljerna, ratten utan en spricka. Stoppningen i sätena är mjuk och den är bekväm att sitta i. Sen är den ju väldigt snygg med i den blå färgen och materialet.

Original blå metallic lack på större delen av bilen som visar ålder, fortfarande fin att se på. Mycket fin i plåten. Underbart krom.

En nyckelklar bil för dig som bara vill njuta av och vårda din bil. Den behöver ingenting, men har du tråkigt en vinterkväll så kan du säkert hitta nåt att pilla med.

Vi erbjuder finansiering från 0 kontant, ca 1700kr/mån.

Peters Place Grebbestad importerar, köper, förmedlar och säljer goa USA bilar som vi själva gillar och jobbar med. Har du lust att byta till nåt nytt eller sälja den du har? Ring Peter på 070-771-0602!