Nu har vi fått tag i något så ovanligt och trevligt som en 69a Firebird cab, inte ofta dessa kommer upp till salu längre.

Denna är en bra driver som har bott i Phoenix så länge man vet bakåt i tiden.

Det har nyligen lagts ner en hel del jobb på att göra den pålitlig och säker. Det är nya bromsar runt om, nytt soppa rör, slangar och tank. De har även satt i nya fjädrar bak och gjort en framvagns inställning. 

Motorn är original 350 Pontiac med 2 ports förgasare som går riktigt bra, med fin respons på gaspedalen och ett härligt ljud ur de dubbla rören, som är nya och har nya Flowmaster ljuddämpare. Lådan är en TH350 3 stegare som funkar kanon. 

Bilen är väldigt bra att köra, stabil, skrammelfri och har rätta känslan. En go driver man kan lita på helt enkelt.

Pippin blev omlackerad i sin nu röda färg någon gång på 90 talet, så lacken är gammal och har flera skavanker. Den vita inredningen är hel och fin bortsett från att det sitter högtalare i dörrpanelerna. Dessa finns ju nya att köpa om man så önskar och har en annan placering för högtalare i åtanke. Instumentbrädan har hel och fin stoppning. Den vita cabben är skapligt ny, ser bra ut och är el manövrerad. Går upp och ner på knappen som den ska.

Passa på  och boka denna Firebird med 10% handpenning så du vet att den blir din. Vi ordnar även avbetalning.

Priset är hemma i Grebbestad registrerings besiktigad, kontroll besiktigad och redo att åka med. Vi lastar containers under Februari som anländer i April så leverans lagom till säsongens början.