Death Proof är en härlig bilfilm gjord av Tarantino i 2007. Kurt Russell är Stuntman Mike som åker i en….ja just, 70 Nova just som denna vi har till salu här i Grebbestad!

Novan är Death Proof, eftersom den är gjord för att han ska överleva, alltså Stuntman Mike, inte passageraren bredvid. Han roar sig med att plocka upp tjejer som sedan får en riktig sista åktur..men han stöter på tuffa tjejer som kommer efter honom och det blir härliga biljakts scener. Kolla in den, och har ni sett den, se den igen!

Vår Death Proof Nova köpte vi I California, den har original blue Ca plates på. Den hade redan då en mattsvart färg över en rostfri kaross och vi har gett den resten av looken med dödskallen och blixtarna, och framförallt kromade Rubber Duck med cigarren i näbben (som i sig är en egen story från 70 talet, se filmen Convoy) , Ralley Wheels och nya stötfångare i krom då de som satt på var mattsvarta.

Inredningen är inte lika rå som i filmen med traktorsits åt offret som inte kan ta sig ut, men full av attityd och mer användbar.

När man sitter bakom ratten i Novan och ser utsikten med dödskallen och Rubber Duck, hör mullret från V8 an, då kommer hornen i pannan fram och man vill busa och jävlas…

Under huven sitter en rapp 327a med Musse toppar, Edelbrock gasare och en TH350 låda skött med en B&M spak.

Death Proof är inget för den petiga och försiktiga utan för dig som har humor och mycket livsglädje, ja för dig själv alltså…

Besiktigad och körklar, bara att hämta. Vi ordnar finans från 0 kontant, ca 2000kr/mån. Byter in goa USA bilar.