MEET ROSCOE!

Den här sköna pickisen köpte jag av andra ägaren, i Hemet, California.

Hur ofta hittar man en pickup som inte är använd och sliten, utan helt i originalskick, och så här fin?

Förra ägaren hade den i 15 år och sålde den för han använde den bara för att åka och hämta julgranen med…stod i hans garage hela tiden.

Han döpte den till Roscoe, efter polismannen i Dukes of Hazard. Av någon anledning. Den är mycket välskött och har inte hittat nån rost, inga bucklor, knappt repor i original lacken som är snyggt pinstripad.

En stöddig pickup, stor och kraftig, fyrkantig och rejäl. Gott om plats inne för minst 6 pers i de 2 sofforna och ett rejält 8 fots flak på det.

Just den här modellen är mycket populär i USA, 3+3, enkel axel, stora flaket och camper special.

Motorn är förstås en 454 Bigblock med TH400 bakom, men dessutom har den fått en bulletproof Gear Vendor overdrive låda som sänker varvet med 1000 rpm så den lunkar lugnt och stadigt fram på sitt vrid.

Med under 16000 mil på mätaren är den inte direkt sliten. Hur trevlig som helst att köra, inget skrammel, stadig som få och nya däck sitter det på.

Det här är en riktig pickup som kan göra tunga jobb, utan att svettas.

Visst vill den ha soppa, men om du är van att dra omkring på tunga lass så vet du att det är 2 liter per mil oavsett vad du använder, om du inte vill sitta i en europeisk liten svag kärra som går på knä och gömma dig alltså.

Roscoe finns hos oss i Grebbestad, är svensk reggad och vi ordnar avbetalning!