Den här fräna Mustangen köptes ny av Mr. Ted Futch från Menifee, California som en gåva till sin fru Julie som önskade sig en Saleen. De jobbar tillsammans med western sadlar och hästar, har många bilar, och nu var det dags att sälja Mustangen.

Eftersom Saleen inte var i business just då, fick han Ford dealern till att installera detta kit på en ny GT. De har ägt den hela tiden sedan dess och har tagit mycket väl hand om den. En en ägarbil som bevarats och aldrig haft en skada, men uppgraderats med Pioneer stereo med GPS kopplat till original baslådan och högtalare, och lite annat godis.

Alla papper och kvitton har sparats, det finns dokumentation från dag 1 till nu på bilen och det är imponerande. Lacken är original, inredningen likaså. Bilen går underbart bra och allting fungerar perfekt. 

Den har 4,6 liters V8an med Saleen under/over drive pulleys och avgassystem, 5 växlad automat och diffad axel, premium interior upgrade och de flesta options som fanns.

Här har du chansen att få en välvårdad och unik Mustang cab som ser betydligt dyrare ut än vad den är för dig. En riktig going, helt enkelt.

Vi levererar den helt klar för sommaren, besiktigad i Sverige och bara att hämta i Grebbestad. Allt ingår, frakt, pappersjobb och besiktning. Du kan boka den med 10% handpenning, så du vet att den är din. Avbetalning finns om så önskas.